Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over (het gebruik van) Club-assistent Business? Grote kans dat je het antwoord erop vindt in één van onze veelgestelde vragen. Vind je je antwoord hier niet, neem dan gerust contact met ons op.

Voor wie

Je hebt geen ervaring nodig om met Club-assistent te werken. Mocht je ergens toch niet aan uit komen, dan kun je gebruik maken van de uitgebreide handleidingen en onze helpdesk.
Bij Club-assistent werken we met een prijs per verenigingslid. Daardoor is Club-assistent betaalbaar voor verenigingen van elke grootte.
Nee, je kunt van Club-assistent gebruikmaken ongeacht hoeveel leden je vereniging heeft.
Club-assistent kan gebruikt worden door elke bedrijfsvereniging. Hierbij maakt het niet uit hoe groot je bent of in welke branche je opereert. Op de pagina 'Voor wie' vind je meer informatie over hoe Club-assistent Business inzetbaar is voor jouw vereniging. Staat jouw situatie hier niet omschreven en twijfel je of Club-assistent bij je vereniging past? Neem dan gerust even contact met ons op en dan kijken we samen of Club-assistent voor jouw vereniging een goede oplossing is.
Ja, ons pakket is geschikt voor alle typen verenigingen. Wil je hier graag meer informatie over? Neem dan even contact met ons op en dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Implementatie

Het duurt gemiddeld 2 tot 3 weken om Club-assistent te implementeren.
De implementatie van Club-assistent kan uitgevoerd worden met 1 of 2 webmasters, maar wij adviseren om hier meteen de commissies bij te betrekken die uiteindelijk veel met Club-assistent zullen gaan werken.
Natuurlijk, het handwerk zullen we je besparen. Als jij het huidige ledenbestand bij ons aan kunt leveren, dan zorgen wij zorgen ervoor dat je ledenbestand geïmporteerd wordt in Club-assistent.

Website

Je Club-assistent website wordt responsive gebouwd, wat betekent dat de website zich aanpast aan het formaat van je beeldscherm. Zo werkt je website optimaal op zowel desktop, tablet als mobiel.
Ja, Club-assistent werkt gewoon op de domeinnaam van je huidige website. Wanneer je graag een nieuwe domeinnaam zou willen, dan kunnen we ook dat voor je regelen.

Ondersteuning

Ja, er zijn uitgebreide handleidingen voor vrijwel alle functionaliteiten die Club-assistent biedt en wij doen onze uiterste best om deze altijd up-to-date te houden. Mocht je er toch niet aan uit komen, dan kun je altijd een ticket inleggen in ons support ticket systeem.
Club-assistent heeft een eigen support ticket systeem waarin vragen, problemen en wensen kunnen worden ingelegd. Wij komen dan zo snel mogelijk bij je terug om vragen te beantwoorden en problemen op te lossen. Daarnaast doen we ons best om wensen zoveel mogelijk mee te nemen in de ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten.
Wij zorgen er altijd voor dat je de nieuwste versie hebt van het systeem met daarin dus ook alle nieuwe functionaliteiten. Hieraan zijn nooit extra kosten verbonden.

Meer informatie

Natuurlijk. Op de website is al een hoop informatie te vinden, en daarnaast kun je altijd ons contactformulier invullen, een keer met ons bellen of deelnemen aan een presentatieavond. We horen graag van je!
We houden gedurende het jaar verschillende informatieavonden door heel Nederland en ook in België. Op de pagina ‘Presentatieavonden’ vind je een overzicht van alle informatieavonden en hier kun je je ook meteen inschrijven. Hopelijk tot snel!
Dat is geen probleem. Via het contactformulier kun je gratis een demo aanvragen. Wij verschaffen je dan toegang tot de demo omgeving.

Mogelijkheden

Club-assistent omvat alles van een website met uitgebreide functionaliteiten tot sponsoradministratie en commissieondersteuning, allemaal in één online systeem. Bekijk ons productoverzicht voor alle mogelijkheden of neem contact met ons op voor meer informatie.
Het voordeel van Club-assistent is dat alles van nieuwsberichten op de website tot ledenadministratie, sponsoradministratie en mailings wordt geregeld in één centraal online systeem. Daarnaast worden tijdrovende werkzaamheden zoveel mogelijk geautomatiseerd en zorgen we ervoor dat taken efficiënter kunnen worden uitgevoerd.
De producten van Club-assistent vormen samen één totaalpakket. Hierbij maakt alleen de narrowcasting geen standaard onderdeel uit van het pakket. Het voordeel hiervan is dat er nooit extra kosten verbonden zijn aan het gebruik van Club-assistent functionaliteiten, en dat je dus ook altijd alles hebt wat je vereniging nodig heeft. 

Wanneer je gebruik zou willen maken van narrowcasting, dan zijn er bijkomende kosten omdat hier speciale hardware bij wordt geleverd. Door deze kosten niet in de reguliere abonnementsprijs op te nemen, hoef je ook niet voor de narrowcasting hardware te betalen als je hem niet gaat gebruiken.

Kosten

Club-assistent hanteert een vaste abonnementsprijs per verenigingslid per jaar, waarmee je gebruik kunt maken van alle functionaliteiten die Club-assistent biedt. Hierbij zijn er geen aanvullende kosten. Zo zijn de hosting van je website, e-mailadressen en e-mailopslag, het online opslaan van documenten, updates, enzovoorts allemaal inbegrepen. Wil je weten wat de precieze kosten voor jouw vereniging zouden zijn? Vul dan even ons contactformulier in.
Alleen voor het afnemen van narrowcasting zijn aanvullende kosten verbonden in verband met de aanschaf van hardware. Hier hebben we voor gekozen omdat verenigingen die geen gebruik willen maken van narrowcasting zo ook geen extra kosten hoeven te dragen.

Antwoord niet gevonden?

Neem dan even contact met ons op en wij zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.