Voor wie

Club-assistent Business biedt je alle producten en diensten die jouw businessclub nodig heeft. We zorgen ervoor dat je zo efficiënt mogelijk kunt werken, ongeacht de branche of grootte van je vereniging.

Wat is Club-assistent Business?

Club-assistent is in het leven geroepen om het werk van vrijwilligers in het verenigingsleden makkelijker te maken. Denk daarbij aan werkzaamheden zoals het organiseren van activiteiten, het versturen van mailings en het bijhouden van een nette website. Om dat te realiseren hebben we een online verenigingspakket ontwikkeld dat in al deze belangrijke taken ondersteunt.

Voor wie is Club-assistent business?

Elke bedrijfsvereniging kan van Club-assistent Business gebruikmaken. Hierbij maakt het niet uit of je een personeelsvereniging bent of een netwerkclub. Ongeacht je achtergrond bieden wij de ondersteuning die je nodig hebt. Bovendien betaal je bij Club-assistent per lid, waardoor Club-assistent ook voor kleinere clubs toegankelijk is.

Meer informatie

Wil je meer weten over hoe we jouw businessclub kunnen ondersteunen? Lees dan verder op onze website of neem vrijblijvend contact met ons op. We helpen graag!

Waarom Club-assistent?

  • Boordevol functionaliteiten
  • Altijd een geschikte oplossing
  • Ontwikkeld samen met verenigingen
  • Alles in één online systeem