Onze oplossingen voor avondvierdaagsen

Club-assistent Cultuur biedt niet alleen producten voor verenigingen of muziekscholen, ook evenementenorganisaties zitten bij ons aan het juiste adres. Het registreren van sponsoren, het organiseren en informeren van vrijwilligers. Maar ook inschrijvingen voor jouw avondvierdaagse verlopen met Club-assistent gemakkelijk via uw site.

Jouw situatie: Je bent veel tijd kwijt aan het organiseren van jouw evenement: sponsoren verzamelen, vrijwilligers vinden, deelnemers zich laten inschrijven en tal van andere achtergrondtaken. Je bent afhankelijk van je vrijwilligers en wilt zoveel mogelijk doen met de mankracht die je hebt. Als jij je processen kan vergemakkelijken en minder lang kan laten duren, kan er meer gebeuren in minder tijd!

 

Je bent dus op zoek naar een systeem dat jouw organisatie helpt en overzichtelijker maakt

Het organiseren van een evenement als een avondvierdaagse vergt veel voorbereiding: Het verkrijgen van sponsoren, het verzamelen van een sterk team van vrijwilligers, het laten inschrijven van de deelnemers en tal van andere achtergrondtaken waar deelnemers niet direct bij stil zullen staan. Daarbij komt dat veel organisaties als de jouwe afhankelijk zijn van vrijwilligers. Zij zijn erg waardevol en zorgen voor het voortbestaan van de organisatie. Het vergemakkelijken van hun taken is dan ook essentieel.  

Oplossingen van Club-assistent:

  • Jouw organisatie krijgt een website, gekoppeld aan een inschrijvingssysteem. Als je op dit moment al een site hebt, maakt dat niet uit: Club-assistent bouwt die opnieuw zodat jij zoveel mogelijk in vertrouwde omgeving blijft.
  • Jouw vrijwilligers kunnen inloggen om zo te kunnen zien waar en wanneer zij aanwezig geacht worden. Ook kunnen zij hier hun contactgegevens aanpassen, zo blijft alles up-to-date en zijn de juiste gegevens altijd beschikbaar.
  • Ken e-mailadressen toe aan verschillende leden of functies. Denk aan “secretaris@jouworganisatie.nl”, zo is jouw organisatie makkelijk te bereiken en hoeven prive adressen niet online te komen.
  • Scannen van e-tickets kan door gebruik van scanners maar ook via je mobiel. Ken de juiste rechten toe aan de commisie, download de app en verwerk de e-tickets in een handomdraai.

Waarom Club-assistent?

  • Overzichtelijk beheer van jouw gegevens, sponsoring, vrijwilligers en inschrijvingen.
  • Alles in één online systeem.
  • Club-assistent is ontwikkeld samen mét verenigingen en evenementenorganisaties; wij begrijpen je wensen als geen ander.
  • Minder tijd nodig voor administratieve taken, waardoor er meer tijd is voor de leukste kanten van het vrijwilligerswerk!
Wil je dit ook? Neem dan contact met ons op. Wij richten alles in voor jouw organisatie zodat je snel met het pakket aan de gang kunt. Voor €750,- (excl. btw) per jaar ben je klaar voor de toekomst. Hiervoor heb je het gehele jaar toegang tot alle faciliteiten die Club-assistent biedt ter ondersteuning van de organisatie van de avondvierdaagse.