Voor wie

Club-assistent Cultuur biedt alle producten en diensten die jouw culturele vereniging of instelling nodig heeft om zo efficiënt en makkelijk mogelijk te kunnen draaien. Hierbij maakt het niet uit of je een theatergroep, muziekschool of kunstencentrum bent. Wij zorgen altijd voor de juiste ondersteuning.

Wat is Club-assistent Cultuur?

We zijn met Club-assistent gestart omdat we vonden dat veel werkzaamheden binnen verenigingen en instellingen makkelijker konden. Bijvoorbeeld de sponsoradministratie en het inschrijven voor activiteiten. Daarom hebben we een online systeem ontwikkeld waarin alle belangrijke taken efficiënt kunnen worden uitgevoerd.

Wie kan er gebruik van maken?

Club-assistent Cultuur kan door elke culturele vereniging of instelling worden gebruikt. Onze producten en diensten kunnen eenvoudig op jouw werkzaamheden worden afgestemd, zodat je altijd beschikt over de functionaliteiten die jij nodig hebt.

Ter illustratie twee scenario's. Het eerste scenario is relevant voor alle verenigingen en instellingen die lesgeven. Het tweede scenario geeft een goed beeld als je voornamelijk activiteiten organiseert om mensen bij elkaar te brengen.

Scenario 1: De Muziekschool

Situatie: Je muziekschool geeft blokfluitles, pianoles en gitaarles. Je hebt per instrument verschillende lesgroepen met verschillende niveaus. Afhankelijk van het niveau en instrument gelden verschillende lestarieven.

Oplossing van Club-assistent:
 • Je muziekschool krijgt een website op je eigen domein, met aan de voorkant een duidelijke uitleg van de verschillende lessen die gegeven wordt en de mogelijkheid om je direct in te schrijven. Ook is er de mogelijkheid om via de ingebouwde webshop producten zoals instrumenten, bladmuziek en snaren te verkopen (eventueel alleen aan ingelogde leerlingen).
 • Leerlingen hebben hun eigen inloggegevens van de website en krijgen daarmee toegang tot hun persoonlijke pagina. Hier kunnen ze zien wanneer hun eerstvolgende les is en hoe zij deze moeten voorbereiden. Ook kunnen leerlingen hier al hun gegevens aanpassen, zodat je administratie altijd klopt.
 • Aan de achterkant van de website heb je een actueel leerlingenbestand en kun je het lesgeld factureren. Hierbij kun je leerlingen eenvoudig in de juiste categorie lesgeld indelen.

Scenario 2: Cultureel Platform

Situatie: Je culturele platform is erop gericht om leuke activiteiten te organiseren waarbij de krachten van verschillende ondernemers worden gecombineerd. Hierbij zijn verschillende commissies betrokken bij de organisatie van activiteiten.

Oplossing van Club-assistent:
 • Je platform krijgt een website op je eigen domein, met een mooie activiteitenkalender en de mogelijkheid om je voor activiteiten in te schrijven. 
 • Leden hebben hun eigen inloggegevens voor de website en daarmee toegang tot hun persoonlijke pagina. Hier kunnen ze de activiteiten zien waarvoor ze zich hebben ingeschreven, de commissies waar zij deel van uitmaken en de taken die zij nog uit moeten voeren.
 • Ook hebben commissieleden toegang tot hun eigen, afgeschermde commissiegedeelte. Hierin plan je eenvoudig vergaderingen, sla je de laatste notulen op en voeg je taken toe.
 • Ken eenvoudig een e-mailadres naar keuze toe aan verschillende leden, waarmee uit naam van de vereniging kan worden gecommuniceerd. Geef de secretaris bijvoorbeeld het mailadres ledenadministratie@cultureelplatform.nl en het hoofd van de activiteitencommissie het mailadres activiteiten@cultureelplatform.nl.

Veel meer scenario's

De hierboven genoemde scenario's laten maar een stukje zien van de mogelijkheden die Club-assistent Cultuur biedt. Wij gaan graag met je in gesprek over hoe we Club-assistent voor jouw vereniging of instelling kunnen inzetten.

Waarom kiezen voor Club-assistent?

 • Boordevol functionaliteiten
 • Altijd een geschikte oplossing
 • Ontwikkeld samen met verenigingen
 • Alles in één online systeem

Muziekscholen

Opleidingsscholen

Personeelsverenigingen