Referenties

Verenigingen die u voor gingen

Wij hebben in de afgelopen jaren een groot aantal verenigingen mogen verblijden met de functionaliteit die Club-assistent te bieden heeft. Hieronder enkele bevindingen van de aangesloten verenigingen.

Druturnia

Na de zomervakantie zouden wij alles via Club-Assistent gaan doen.
In de maanden mei t/m juni zou de leiding er alvast aan gaan wennen.

Toen kwam Corona het land in en waren er snel aanpassingen nodig om de lessen te kunnen organiseren.
Binnen 1 week hebben we de bestaande lesgroepen omgebouwd naar 40 nieuwe lesgroepen, via de teamberichten iedereen op de hoogte kunnen houden. En hebben we zelfs het "bar"rooster omgebouwd naar een rooster voor "Corona verantwoordelijke tijdens de les".
Club-assistent werkt heel eenvoudig en heeft hele duidelijke handleidingen voor elk onderdeel.
Wij hadden veel gemak ervan verwacht, maar dat het zo eenvoudig zou zijn hadden we niet kunnen bedenken!

BredaGym

--- tijdens de migratie ---

Wij zitten als vereniging nog in de overgangsfase van Digimembers naar Club Assistent (en hebben de ledenadmin & de website), en als ik een vergelijking maak met de Digimembers functionaliteit en het ClubAssistent ledenadministratie gedeelte, dan ben ik erg blij met de ledenadministratie zoals bij ClubAssistent. Je kan leden vinden/sorteren op heel veel verschillende manieren. Voornaam, achternaam, geboortedatum, en je kan zelfs alle leden van een bepaalde woonplaats zoeken. Of rond een bepaalde postcode. Deze opties had je helemaal niet binnen Digimembers.

Lees de volledige aanbeveling.

Triffis Alkmaar

"De keuze voor Club Assistent is een goede geweest, die wij iedereen zeer kunnen aanraden! Wij zijn klaar voor de toekomst, met het mooie, complete pakket van Club Assistent."
 
- Trampolinevereniging Triffis Alkmaar


Bezoek de website van Triffis

Keizer Otto

Na een intensieve voorbereiding, is onze vereniging in de afgelopen maand (mei 2020) overgestapt op het softwarepakket van Club-Assistent. Wij implementeerden o.a. de ‘ledenadministratie’ en de website. Het is heerlijk dat onze website nu gekoppeld is aan de ledenadministratie waardoor veel handwerk overbodig is geworden.
Club-Assistent omvat meer functionaliteiten, die geïntegreerd zijn met de ‘ledenadministratie’, daar gaan wij ons in de aankomende tijd op richten. Wij hebben de overstap naar Club-Assistent gemaakt, omdat zij een pakket op de markt hebben gebracht dat oplossingen biedt voor alle tekortkomingen van DigiMembers. Hoewel wij nog lang niet alle functionaliteiten in gebruik hebben genomen (er is voor ons nog veel te leren), kunnen we nu al wel melden, dat de ondersteuning daarbij van de mensen van Club-Assistent erg goed is.

Ze reageren heerlijk vlot op onze vragen, reiken oplossing aan en als de systematiek moet worden aangepast, dan wordt dat vlot uitgevoerd. Ze denken echt goed met ons mee! Wij zien de toekomst met een pakket als Club-Assistent in huis dan ook met veel vertrouwen tegemoet.

André Hollegie
G&TV Keizer Otto

EHBO Oisterwijk

"Goed systeem voor EHBO-verenigingen:
  • Handig voor cursussen, ledenadministratie, herhalingslessen, overige administratie en nieuwsbrieven
  • Goed overzicht van gevolge herhalingslessen ivm verlengingen
  • Facturatie van evenementen, cursus gelden, contributie (incl.automatische incasso)
  • Overzichtelijke app en website
De medewerkers denken goed mee over de oplossingen"

R.K.G.V. Albatros 

"Omdat wij als kleine vereniging gebruik maken van het gratis pakket kunnen wij niet spreken over alle aangeboden modules, maar de modules die aangeboden worden zijn voor ons meer dan voldoende. Alles werkt netjes, snel en het meest belangrijke nog gewoon eenvoudig. Je hoeft geen hogere wiskunde te hebben gestudeerd om te begrijpen hoe Club-assistent in elkaar zit. Het is een club die met je meedenkt, niet alleen via het ticketsysteem, maar ook via mail of nog beter zelfs, gewoon persoonlijk contact! ."

- R.K.G.V. Albatros 

Turn Totaal Langedijk

Het overzetten vanuit DigiMembers ging vlot en probleemloos.
Compliment voor het systeem.
 

GV Balans

Ik wil even melden dat ik tot nu toe zeer tevreden ben met jullie ondersteuning.
Zeker de hulp is zeer goed te noemen.
Dit mag ook eens gezegd worden!

Avondvierdaagse Engelen

Wij zijn heel enthousiast over de functionaliteit en kwaliteit van CA! Morgen start onze Avondvierdaagse dus nu iedereen lekker druk. Nadien gaan wij vast nog veel meer mogelijkheden ontdekken van CA die voor ons nuttig zijn. Dankjewel!

Avondvierdaagse Vlijmen

De Avondvierdaagse Vlijmen is tot volle tevredenheid verlopen. Dat geldt ook voor de voorbereiding. Het digitaal inschrijven verliep soepel. Ook het scannen ging goed.
Terug naar boven