Testimonials

Benieuwd welke verenigingen je voorgingen en wat zij over Club-assistent te zeggen hebben? Je leest het hier.
DAK Drunen
"Club-assistent heeft gezorgd voor interactie met onze leden. Een website die beter gelezen wordt en waarop reply van leden binnenkomt biedt mogelijkheden voor optimale communicatie, maar ook het doorvoeren op bezuinigingen van bijvoorbeeld clubbladen en gedrukte nieuwsbrieven."
Taxandria Atletiek Oisterwijk
"We hebben met één grote slag onze ledenadministratie op orde gebracht. We zijn nu van de losse en foutgevoelige Excelbestanden verlost en krijgen meer grip op de processen, zoals de aanmelding van nieuwe leden."
NEO'25
"We ontvingen vele complimenten van de bezoekende verenigingen gedurende de toernooien. Dit compliment is uiteraard ook voor Club-assistent! Met het complete software pakket hebben zij gezorgd voor de juiste ondersteuning."
RKSV Rood-Wit W
Afgelopen zaterdag 9 mei het 1e "Rood-Wit U10 International Tournament" georganiseerd, waarbij naar volle tevredenheid de toernooi applicatie en narrowcasting van Club-Assistent is ingezet. Langs deze weg willen wij Club-Assistent nogmaals bedanken voor de prima ondersteuning voorafgaande aan dit toernooi en op de toernooi dag zelf. Grote klasse !!
Handbal Houten
 "Club-assistent is voor ons als beste pakket naar voren gekomen"
Trampolinevereniging Triffis Alkmaar
Zoals het pakket zelf zijn ook de mensen van Club-assistent: er wordt meegedacht en zo is gezamenlijk een heel mooi pakket ontstaan waarover wij erg enthousiast zijn, en wat ons volledig biedt waar wij naar op zoek waren (en meer).
De keuze voor Club-assistent is een goede geweest, die wij iedereen zeer kunnen aanraden! Wij zijn klaar voor de toekomst, met het mooie, complete pakket van Club-assistent.