Testimonials

Benieuwd welke verenigingen je voorgingen en wat zij over Club-assistent te zeggen hebben? Je leest het hier.
DAK Drunen
"Club-assistent heeft gezorgd voor interactie met onze leden. Een website die beter gelezen wordt en waarop reply van leden binnenkomt biedt mogelijkheden voor optimale communicatie, maar ook het doorvoeren op bezuinigingen van bijvoorbeeld clubbladen en gedrukte nieuwsbrieven."
Taxandria Atletiek Oisterwijk
"We hebben met één grote slag onze ledenadministratie op orde gebracht. We zijn nu van de losse en foutgevoelige Excelbestanden verlost en krijgen meer grip op de processen, zoals de aanmelding van nieuwe leden."
NEO'25
"We ontvingen vele complimenten van de bezoekende verenigingen gedurende de toernooien. Dit compliment is uiteraard ook voor Club-assistent! Met het complete software pakket hebben zij gezorgd voor de juiste ondersteuning."
OJC Rosmalen
“Clubassistent weet heel goed alle processen binnen een vereniging aan elkaar te koppelen binnen 1 systeem. Hierdoor kunnen we de administratieve zaken bij OJC ROSMALEN efficiënter organiseren”
RKSV Rood-Wit W
Afgelopen zaterdag 9 mei het 1e "Rood-Wit U10 International Tournament" georganiseerd, waarbij naar volle tevredenheid de toernooi applicatie en narrowcasting van Club-Assistent is ingezet. Langs deze weg willen wij Club-Assistent nogmaals bedanken voor de prima ondersteuning voorafgaande aan dit toernooi en op de toernooi dag zelf. Grote klasse !!
Handbal Houten
 "Club-assistent is voor ons als beste pakket naar voren gekomen"