Andere vereniging

Club-assistent Sport biedt een totaaloplossing voor elke sportvereniging. Hierbij bieden we een hoop functionaliteiten die elke vereniging kan gebruiken, maar passen we ze aan zodat ze precies bij jouw sport passen. Staat jouw sport niet in het overzicht? Dan horen wij graag hoe we ons pakket op jouw sport af kunnen stemmen.

Wat is Club-assistent Sport?

We zijn met Club-assistent gestart omdat we het werk van vrijwilligers graag makkelijker wilden maken. Door met verenigingen om tafel te gaan en te vragen wat zij nodig hadden om efficiënter te werken en tijd te besparen, hebben we een verenigingspakket ontwikkeld met alles van een website en mobiele app tot aan contributieinning, mailings en het invoeren van trainingen en wedstrijden.

Geschikt voor elke vereniging

Of je vereniging nou een teamsport of een individuele sport beoefent, binnen of buiten, groot of klein: Club-assistent biedt altijd een geschikte oplossing. Want ongeacht wat je vereniging doet of hoe groot je vereniging is, de structuur en werkzaamheden blijven altijd vergelijkbaar.

Sportspecifieke functionaliteiten

Hoewel alle verenigingen dezelfde basisstructuur hebben, zijn sporten natuurlijk geen van allen hetzelfde. Tennisverenigingen kennen immers geen doelpunten en atletiekverenigingen geen weegtijden. Daarom zorgen we ervoor dat Club-assistent Sport altijd wordt afgestemd op de sport die jouw vereniging beoefent. Zo kunnen atleten hun prestaties op individuele onderdelen bijhouden, krijgen judoka’s notificaties van weegtijden en kunnen voetballers live wedstrijdverslagen met wissels en doelpunten bijhouden.

Hoe past Club-assistent Sport bij jouw vereniging?

Bij Club-assistent zijn we altijd blij met nieuwe verenigingen en nieuwe sporten. Staat jouw sport dus niet in de lijst, dan gaan we graag met je om tafel om te bekijken hoe we ons verenigingspakket ook passend kunnen maken voor jouw sport. Tot snel!

Waarom kiezen voor Club-assistent

  • Meest volledige verenigingspakket
  • Geschikt voor elke vereniging
  • Sportspecifieke functionaliteiten
  • Ontwikkeld samen met vereningen
  • Alles in één online systeem