Atletiekvereniging

Bij Club-assistent bieden we Atletiekverenigingen het meest complete verenigingspakket. We verzorgen onder andere een directe koppeling met de Atletiekunie, een website met alle benodigde functionaliteiten en de Club-assistent Atletiek app waarin je prestaties bij kunt houden.

Wat is Club-assistent Sport?

Club-assistent is in het leven geroepen om het werk van vrijwilligers makkelijker te maken. We automatiseren tijdrovende klusjes en zorgen dat taken veel efficiënter kunnen worden uitgevoerd. Hierbij werken we in één systeem waarin alles van clubrecords tot mailings, ledenadministratie en sponsoradministratie overzichtelijk wordt geregeld.

Ledenadministratie

Vanwege grote vraag hebben we voor Atletiekverenigingen een lightversie van Club-assistent ontwikkeld. Hierbij neem je als Atletiekvereniging niet het volledige pakket af, maar alleen de ledenadministratie i.c.m. contributie inning. Je krijgt dan een administratiesysteem dat direct gekoppeld is aan de Atletiekunie waarin je eenvoudig zelf de gegevens van leden kunt aanpassen.

Met ledenadministratie van Club-assistent Sport kun je onbeperkt leden registreren als recreant, wedstrijdlid, wandelaar of overige. Daarnaast kun je rollen toekennen zoals een erelid, relatie, vrijwilliger of donateur. Je kunt leden tevens per atletiekonderdeel indelen. Ook ondersteunen we wachtrijen en proeflessers incl. onboarding tot lid.

Met de zeer uitgebreide contributieregels bieden we voor elke vereniging een passende oplossing. Mocht die er onverhoopt niet zijn, dan maken we diegene die jij nodig hebt. Het indienen van een incassobatch en afletteren is in een handomdraai gebeurd. Tevens bieden we diverse koppelingen aan met online boekhoudpakketten.
 

Volledig pakket

Ook heb je de mogelijkheid om het volledige Club-assistent pakket af te nemen. Hierbij maak je niet alleen gebruik van onze ledenadministratie, maar krijg je ook een volledig nieuwe website op je eigen domein, een mobiele app, sponsoradministratie, commissieondersteuning, MyClub en uitgebreide back-office ondersteuning. Tevens is een uitbreiding met narrowcasting mogelijk.

Atletiekwedstrijden organiseren

Naast de algemene functionaliteiten die het totaalpakket van Club-assistent Sport bevat, bieden we Atletiekverenigingen ook een aantal aanvullende mogelijkheden. Zo zorgen de volgende functionaliteiten ervoor dat je eenvoudig een atlietiekwedstrijd kunt organiseren:
 • Organiseer een wedstrijd met verschillende onderdelen en/of categorieën.
 • Nodig leden uit via de mailingmodule.
 • Laat leden inschrijven voor verschillende atletiekonderdelen.
 • Maak gebruik van zowel voorinschrijving als online na-inschrijving.
 • Geef startnummers en loopchips uit op de wedstrijddag via laptop of tablet.
 • In inschrijfgeld via SEPA machtiging of direct met iDeal.

Mobiele app

Met de mobiele Atletiek app van Club-assistent weet je altijd precies wanneer de trainingen zijn van jouw teams. Daarnaast houd je eenvoudig prestaties bij per onderdeel en kun je clubrecords bekijken. Trainers hebben de mogelijkheid om via de app de aanwezigheidsregistratie bij te houden. Tevens kan er een notificatie gestuurd worden naar teamleden, commissieleden of alle leden om hen van belangrijke informatie te voorzien.

Meer weten?

Benieuwd wat Club-assistent Sport voor jouw Atletiekvereniging kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op of vraag direct een demo aan.

Waarom kiezen voor Club-assistent?

 • Koppeling met Atletiekunie
 • Eenvoudig wedstrijden organiseren
 • Uitslagen direct online beschikbaar
 • Prestaties bijhouden via de app
 • Ledenadministratie of volledig pakket
 • Alles in één online systeem