Handbalvereniging

Club-assistent biedt Handbalverenigingen het meest complete verenigingspakket. We verzorgen onder andere een koppeling met de NHV en Onsweb, een website en mobiele app met alle functionaliteiten die je vereniging nodig heeft en een spelervolgsysteem dat volledig naar eigen wens in te richten is.

Wat is Club-assistent Sport?

We zijn met Club-assistent gestart om vrijwilligers zoveel mogelijk te ontzorgen. Tijdrovende klusjes automatiseren we en we zorgen ervoor dat vrijwilligerstaken veel efficiënter kunnen worden uitgevoerd. Hierbij werken we met één online verenigingspakket waarin je alles van ledenadministratie tot aan teamindelingen en sponsoradministratie overzichtelijk kunt bijhouden.

Koppeling met NHV en Onswebbond

Naast de standaardfunctionaliteiten het totaalpakket van Club-assistent bevat, bieden we handbalverenigingen ook een aantal extra mogelijkheden. Zo verzorgen we een koppeling met de NHV zodat je altijd beschikt over actuele informatie met betrekking tot wedstrijden, teams en standen. Daarnaast kunnen verenigingen die gebruikmaken van Onswebbond ook de locatie van wedstrijden in Club-assistent uitlezen.

Teams indelen

Aan het begin van elk seizoen moeten teams weer opnieuw worden ingedeeld. Daarvoor hebben we bij Club-assistent een handige functionaliteit ingebouwd waarbij je de oude teams gemakkelijk kunt overzetten naar het nieuwe seizoen. Leden kunnen in een nieuw team worden ingedeeld en je selecteert eenvoudig alle leden die niet niet zijn ingedeeld.

Spelervolgsysteem

Stel online beoordelingsformulieren op waarmee prestaties van spelers of een heel team kunnen worden gemeten. Door periodiek beoordelingen te doen, kunnen ontwikkelingen van spelers over een langere periode kunnen worden bijgehouden.

Meer weten?

Benieuwd hoe Club-assistent jouw handbalvereniging kan ondersteunen? Neem dan contact met ons op of vraag direct een demo aan.

Waarom kiezen voor Club-assistent?

  • Koppeling met NHV en Onswebbond
  • Gemakkelijk wedstrijden organiseren
  • Bekijk beschikbare velden en scheidsrechters
  • Eenvoudig teams indelen
  • Spelervolgsysteem
  • Alles in één systeem