Honkbal- & Softbalvereniging

Bij Club-assistent bieden we honkbal- en softbalverenigingen een compleet verenigingspakket, dat onder andere bestaat uit actuele standen en uitslagen van door de KNBSB georganiseerde wedstrijden, een website met alle benodigde functies en uitgebrede ondersteuning op het gebied van administratie.

Wat is Club-assistent Sport?

Het doel van Club-assistent is om het werk van vrijwilligers zoveel mogelijk te vergemakkelijken. We zorgen ervoor dat tijdrovende werkzaamheden geautomatiseerd worden en vrijwilligers hun werk zo efficiënt mogelijk kunnen uitvoeren. Dat gebeurt allemaal in één online systeem waarin je alles kunt regelen van ledenadministratie tot mailings en inschrijvingen voor activiteiten.

Altijd actuele standen & uitslagen

Naast de algemene functionaliteiten die het verenigingspakket van Club-assistent bevat, bieden we ook een aantal mogelijkheden specifiek voor honkbal- en softbalverenigingen. Zo vind je in Club-assistent altijd actuele info terug over de door de KNBSB vastgestelde teams, wedstrijden en standen.

Online inschrijving lidmaatschap

Plaats een inschrijfformulier op de website waarmee nieuwe leden zich eenvoudig kunnen inschrijven. Papieren inschrijfformulieren zijn zo niet meer nodig en bovendien beschik je meteen over alle benodigde gegevens.

Teams & Trainingen

Met Club-assistent Sport deel je leden eenvoudig in in teams. Maak je gebruik van Sportlink? Dan kun je leden en teams direct importeren. Voor elk team kun je vervolgens vaste trainingsmomenten vastleggen die voor elk teamlid in te zien zijn. Gaat een training een keertje niet door, stuur dan een notificatie naar alle teamleden die binnenkomt via de Club-assistent Honkbal app en zichtbaar is op de website.

Meerdere sporten

Omdat honkbalverenigingen vaak meer dan één sport aanbieden, zoals honkbal, softbal en bee-ball, kun je hier eenvoudig onderscheid in aanbrengen. Richt bijvoorbeeld verschillende pagina’s in op de website of kies bij het organiseren van wedstrijden en trainingen op welke sport deze van toepassing zijn.

Meer weten?

Benieuwd naar alle andere mogelijkheden die Club-assistent voor jouw vereniging kan bieden? Neem dan direct contact op of vraag een demo aan.

Waarom kiezen voor Club-assistent?

  • Actuele teams, standen en uitslagen
  • Spelervolgsysteem
  • Meld afgelastingen via website en app
  • Laat nieuwe leden online inschrijven
  • Importeer leden en teamindelingen uit Sportlink
  • Alles in één online systeem