Judovereniging

Club-assistent biedt judoverenigingen een compleet pakket. Een nieuwe website, afgestemd op jouw vereniging en in eigen clubkleuren. Met Club-assistent werk je vanuit één database waarin alle verenigingszaken kunnen worden geregeld.
 
 
Vanaf medio september 2022 kunnen we koppelen met de bondsapplicatie van Judobond Nederland.
 

Wat is Club-assistent Sport?

Bij Club-assistent weten we dat vrijwilligers je sportvereniging draaiende houden. Daarom doen we er alles aan om het werk van vrijwilligers makkelijker te maken. We hebben een online systeem ontwikkeld waarmee je alles kunt regelen van ledenadministratie tot organisatie van toernooien en het invoeren van prestaties. Zo kunnen vrijwilligers hun werk zo efficiënt mogelijk uitvoeren.

Prestaties meten

Het totaalpakket van Club-assistent bevat een hoop functionaliteiten die voor elke vereniging beschikbaar zijn, en daarnaast een aantal functies die specifiek zijn voor elke sport. Voor judoverenigingen bieden we de mogelijkheid om per lid de Dan en Kyu graad aan te geven en via de app wedstrijdprestaties in te voeren en bekijken.

Activiteiten organiseren

Tevens is er de mogelijkheid om activiteiten en toernooien te organiseren. Hierbij kunnen verschillende kalenders worden ingericht voor verschillende activiteiten. Denk hierbij aan een toernooikalender, trainingskampen, bandexamens, etc. Vervolgens kunnen leden zich via de website en de app voor deze activiteiten inschrijven.

Trainingsgroepen bekijken en indelen

Deel leden in in verschillende trainingsgroepen en bekijk alle beschikbare trainingsgroepen via de website of de Club-assistent Judo app. Als lid kun je vervolgens altijd snel terugvinden wanneer de eerstvolgende training is en wat de contactgegevens zijn van je trainer en teamgenoten.

Meer weten?

Wil je weten wat Club-assistent voor jouw judovereniging kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op of vraag een demo aan.

Waarom kiezen voor Club-assistent?

  • Voer prestaties in
  • Verstuur notificaties van weegtijden
  • Deel eenvoudig trainingsgroepen in
  • Beheer meerdere activiteitenkalenders
  • Geef per lid de Dan en Kyu graad aan