Korfbalvereniging

Als korfbalvereniging profiteer je bij Club-assistent van het meest complete verenigingspakket. Naast een nieuwe website op je eigen domein bieden we een koppeling met de KNKV, contributieinning, mailings en nog veel meer. En dat alles in één online systeem.

Wat is Club-assistent Sport?

Club-assistent is in het leven geroepen om het werk van vrijwilligers makkelijker te maken, zodat er meer tijd overblijft voor de leuke dingen in het verenigingsleven. We werken met één systeem waarin alle verenigingstaken eenvoudig uitgevoerd kunnen worden. Hierbij automatiseren we zoveel mogelijk verenigingsprocessen en zorgen we dat werkzaamheden zoals ledenadministratie en wedstrijdindelingen zo efficiënt mogelijk kunnen worden uitgevoerd.

Koppeling met KNKV via Onswebbond

Naast de standaard functionaliteiten die Club-assistent Sport biedt, zijn er ook een aantal korfbalspecifieke mogelijkheden. Zo kunnen verenigingen die gebruikmaken van Onswebbond ook teams, wedstrijden en standen gemakkelijk publiceren op de website, inclusief de locatie van de wedstijd.

Wedstrijden organiseren

Hiernaast organiseer je met Club-assistent eenvoudig wedstrijden:
  • Selecteer velden en scheidsrechters voor een wedstrijd.
  • Het systeem zorgt ervoor dat je alleen velden en scheidsrechters kunt selecteren die nog beschikbaar zijn.
  • Kondig wedstrijden aan via de activiteitenkalender op de website en in de app.
  • Verstuur een uitnodiging naar je leden.
  • Laat spelers zich via de website inschrijven voor een wedstrijd.

Teams indelen

Het aanmaken van een nieuw korfbalseizoen met daarbij een nieuwe indeling van teams en spelers is met Club-assistent Sport erg eenvoudig. Aan het einde van het seizoen kunnen teams en trainingen van het vorige seizoen worden overgenomen en wijs je spelers met een paar klikken toe aan een ander team. Ook maak je eenvoudig een selectie van alle spelers die nog niet aan een team zijn toegewezen.

Spelervolgsysteem

Met beoordelingsformulieren die volledig op jouw wensen af te stemmen zijn, houd je prestaties van individuele spelers of een geheel team bij. Door meerdere beoordelingsmomenten vast te leggen, breng je de ontwikkeling van spelers en teams over een langere periode in kaart.

Meer weten?

Benieuwd hoe Club-assistent de vrijwilligers van jouw korfbalvereniging kan ondersteunen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag een demo aan.

Korfbal

  • Koppeling met KNKV via Onswebbond
  • Eenvoudig wedstrijden organiseren
  • Snel teams indelen
  • Spelervolgsysteem
  • Alles in één online omgeving