Omnivereniging

Ook als je vereniging meerdere sporten beoefent, biedt Club-assistent Sport het juiste pakket. We verzorgen koppelingen met meerdere sportbonden en zorgen ervoor dat alles van trainingen tot mailings en contributie per sport af kan worden gestemd. Zo heb je alle benodigde ondersteuning in één handig online systeem.

Wat is Club-assistent Sport?

Club-assistent is in het leven geroepen omdat we vonden dat het werk van vrijwilligers vaak een stuk makkelijker en efficiënter kan. Daarom hebben we een compleet online verenigingspakket ontwikkeld waarin tijdrovende taken zoals contributieinning, sponsoradministratie en mailings eenvoudig uitgevoerd kunnen worden en verenigingsprocessen zoveel mogelijk geautomatiseerd zijn. Zo blijft er tijd over voor de leuke dingen in het verenigingsleven.

Elke sport een eigen onderdeel

Als omnivereniging heb je de uitdaging om verschillende sporten te combineren tot één overzichtelijk en werkbaar geheel. Daar helpt Club-assistent aan mee door voor elke sport een eigen onderdeel op de website in te richten. Leden kunnen zich via de website voor een specifieke sport inschrijven en de sport die zij beoefenen wordt aan hun ledenbestand gekoppeld. Hierbij zit geen limiet gekoppeld aan het aantal sporten dat je vereniging aanbiedt.

Teams, trainingen en wedstrijden

Elke sport kent zijn eigen teams, trainingen en wedstrijden. Daarom kun je met Club-assistent eenvoudig aangeven tot welke sport een team, training of wedstrijd behoort. Leden krijgen vervolgens via hun persoonlijke omgeving op de website en de app toegang tot de informatie die voor hen van belang is.

Koppeling met sportbonden

Bij Club-assistent is er een koppeling met meerdere sportbonden mogelijk (KNVB, NHV, KNKV, KNBSB). Zo beschik je altijd over de meest actuele teams, wedstrijden en standen voor alle sporten die je aanbiedt.

Spelervolgsysteem

Voor teamsporten kan er gebruik worden gemaakt van het spelervolgsysteem van Club-assistent Sport, waarbij door middel van beoordelingsformulieren de prestaties van leden kunnen worden bijgehouden. Hierbij kunnen voor elke sport één of meerdere beoordelingsformulieren worden aangemaakt. Bij individuele sporten kunnen individuele prestaties worden bijgehouden.

Meer weten?

Benieuwd hoe Club-assistent de vrijwilligers van jouw omnivereniging kan ondersteunen? Vraag dan een demo aan of neem vrijblijvend contact op.

Waarom kiezen voor Club-assistent?

  • Onderverdeling van de website per sport
  • Laat leden zich online inschrijven
  • Verschillende contributietarieven per sport
  • Koppeling met KNVB, NHV, KNKV, KNBSB, NEVOBO, KNGU, AU, NCS en JBN
  • Spelervolgsysteem
  • Deel teams, trainingen en wedstrijden in per sport
  • Blessureregistratie
  • Eenvoudig trainingsdagen organiseren
  • Alles in één systeem