Tennisvereniging

Club-assistent biedt tennisverenigingen het meest volledige verenigingspakket. We bieden je alles van een volledig nieuwe website op je eigen domein en een mobiele app met aanwezigheidsregistratie tot en met sponsoradministratie en mailings.

Wat is Club-assistent Sport?

Bij Club-assistent maken we het werk van vrijwilligers graag een stuk makkelijker. Dat doen we met één overzichtelijk online systeem waarin alles van ledenadministratie tot de indeling van competities eenvoudig kan worden geregeld. We zorgen ervoor dat verenigingsprocessen zoveel mogelijk worden geautomatiseerd en vrijwilligerstaken een stuk eenvoudiger kunnen worden uitgevoerd. 

Club-assistent Afhangbord

Je hebt geen apart systeem nodig voor het afhangen, maar kunt dit gewoon doen met het eenvoudig te bedienen Club-assistent afhangbord. Hiermee kun je eenvoudig digitaal afhangen op de manier die je gewend bent. Het Club-assistent afhangbord is volledig geïntegreerd met alle Club-assistent producten. Zo worden banen automatisch geblokkeerd als er tennislessen staan gepland en kun je het afhangbord ook inzetten als narrowcasting scherm. hierbij bepaal je zelf of en zo ja welke advertenties er op het scherm getoond worden.

Toernooien organiseren

Een tennistoernooi organiseren met behulp van Club-assistent. Je bepaalt zelf de leeftijdscategorieën en aanbevolen nivo voor het te organiseren toenooi. Deelnemers kunnen via de website inschrijven en het is mogelijk om inschrijfgeld te innen. 

Ledenadministratie

We bieden Club-assistent naast de standaardfunctionaliteiten ook nog een aantal extra mogelijkheden. Zo verzorgen we voor de ledenadministratie een koppeling. Vervolgens kan binnen Club-assistent per lid een clubrol worden toegevoegd. Ook is er de mogelijkheid om een vrijstelling voor het barrooster toe te voegen op basis van leeftijd of per lid.

Competities en trainingsgroepen

Online kun je eenvoudig competities en trainingsgroepen indelen en inschrijfgelden incasseren. Leden kunnen vervolgens via de website en de app bekijken wanneer de eerstvolgende trainingen en competities zijn. Trainers krijgen de mogelijkheid om de aan- en afwezigheid van leden registreren via de website en de Club-assistent tennis app. Eventuele verhinderingen van een leerling kun je inclusief de reden handig tijdens of voorafgaand aan de training invoeren.

Meer weten?

Benieuwd wat Club-assistent jouw tennisvereniging heeft te bieden? Vraag dan een demo aan of neem vrijblijvend contact op.

Waarom kiezen voor Club-assistent?

  • Barrooster met vrijstellingen
  • Altijd actuele standen en uitslagen
  • Eenvoudig trainingsgroepen en competities indelen
  • Aanwezigheidsregistratie
  • Mogelijkheid tot automatische incasso
  • Blessureregistratie
  • Alles in één online systeem