Voetbalvereniging

Met Club-assistent ondersteunen we de vrijwilligers jouw voetbalvereniging op alle gebieden. Van contributieinning en sponsoradministratie tot een spelervolgsysteem en live wedstrijdverslagen: het totaalpakket van Club-assistent is overal op ingericht.

Wat is Club-assistent Sport?

We hebben Club-assistent ontwikkeld omdat we veel vrijwilligerswerk deden voor de voetbalclub bij ons in de buurt en ervan overtuigd waren dat het makkelijker kon. Met dat doel voor ogen hebben we een volledig online verenigingspakket ontwikkeld waarin alles van ledenadministratie tot sponsoradministratie en een spelervolgsysteem geregeld kan worden.

Spelervolgsysteem

Met het spelervolgsysteem kunnen spelers hun gehele sportcarrière gevolgd worden binnen de vereniging. Middels het systeem zijn per speler de spelprestaties te volgen, kunnen beoordelingsmomenten vast worden gelegd en bekijk je de ontwikkelingen van spelers over tijd.

Het beoordelingsformulier kan per speler of per team worden opgesteld. Er kunnen meerdere beoordelingsmomenten per seizoen worden vastgelegd. Aan de hand van de beoordelingen wordt een grafische weergave gemaakt van de betreffende speler ten opzicht van het huidige team of ten opzichte van de gehele categorie.

Koppeling met KNVB en Sportlink

De algemene functionaliteiten in het Club-assistent verenigingspakket bieden we ook een aantal mogelijkheden die speciaal voor voetbalverenigingen ontwikkeld zijn. Zo verzorgen we onder andere een koppeling met de KNVB voor actuele informatie over teams, wedstrijden en standen. Daarnaast kun je leden en teamindelingen importeren vanuit Sportlink.

Spelervolgsysteem & blessureregistratie

Met het spelervolgsysteem van Club-assistent volg je spelers gedurende hun gehele sportcarrière binnen de vereniging. Volg spelprestaties, leg beoordelingsmomenten vast en bekijk de ontwikkelingen van spelers over tijd. Is een speler geblesseerd geraakt? Dan kan ook dat met Club-assistent worden vastgelegd.

Live wedstrijdverslagen

Naast actuele standen en uitslagen, kun je met Club-assistent ook live gedetailleerde wedstrijdinformatie delen. Zo geef je via de Club-assistent voetbal app direct aan welke speler er gescoord heeft, een gele of rode kaart heeft ontvangen en wie er zojuist gewisseld is.

Trainersfunctionaliteiten

Als trainer krijg je toegang tot extra functionaliteiten waaronder aanwezigheidsregistratie tijdens trainingen, beoordelingen van spelers, het invoeren van blessures en het versturen van teamberichten.

Meer weten?

Benieuwd hoe Club-assistent de vrijwilligers van jouw voetbalvereniging kan ondersteunen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag een demo aan.

Waarom kiezen voor Club-assistent?

  • Koppeling met de KNVB
  • Leden en teamindelingen importeren uit Sportlink
  • Spelervolgsysteem
  • Blessureregistratie
  • Live wedstrijdverslagen via app en narrowcasting
  • Speciale trainersfunties zoals aanwezigheidsregistratie
  • Alles in één systeem