Volleybalvereniging

Volleybalverenigingen profiteren bij Club-assistent van een compleet verenigingspakket. Wij bieden je o.a. een nieuwe website op je eigen domein, een koppeling met de Nevobo, contributie-inning, mailings en nog veel meer. En dat alles is geregeld in één online systeem.

Wat is Club-assistent Sport?

Club-assistent Sport is ontwikkeld met de wens om het verenigingsleven gemakkelijker te maken. We maken het werk van vrijwilligers een stuk makkelijker, zodat er meer tijd over blijft voor leuke dingen in het verenigingsleven. Dat doen we met één online systeem waarin zoveel mogelijk klusjes worden geautomatiseerd, en taken zoals sponsoradministratie en aanwezigheidsregistratie eenvoudig kunnen worden uitgevoerd.

Koppeling met Nevebo

Naast de standaardfunctionaliteiten binnen het Club-assistent Sportpakket, bieden wij ook extra's speciaal voor volleybalverenigingen. Zo verzorgen we onder andere een koppeling met de Nevobo voor actuele teams, wedstrijden en standen.

Teams indelen

Om je teams aan het begin van het seizoen opnieuw in te delen, hebben we bij Club-assistent een handige functionaliteit ingebouwd. Hiermee kun je oude teams gemakkelijk overzetten naar het nieuwe seizoen. Je kunt leden eventueel in een nieuw team indelen en je kunt eenvoudig inzien welke leden je nog niet in een team hebt ingedeeld.

Spelervolgsysteem

Stel zelf één of meerdere online beoordelingsformulieren op om de prestaties van individuele spelers of een heel team te meten. Door op vaste momenten beoordelingen te doen, houd je eenvoudig de ontwikkelingen van spelers bij over een langere periode.

MyClub

Elk lid kan zelf inloggen op de website en vindt daar een handig, persoonlijk overzicht met onder andere de eerstvolgende trainingen en wedstrijden. Ook afgelastingen vind je hier meteen terug. Daarnaast zie je meteen wanneer je eerstvolgende bardiensten is en kunnen commissieleden vanaf deze plek hun to do's bekijken en doorklikken naar de commissieomgeving.

Meer weten?

Dit zijn maar een aantal van de uitgebreide mogelijkheden die Club-assistent biedt. Meer weten over hoe Club-assistent de vrijwilligers van jouw volleybalvereniging kan ondersteunen? Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag een demo aan.

Waarom kiezen voor Club-assistent?

  • Koppeling met Nevobo
  • Barroosterfunctionaliteit
  • Eenvoudig sponsorcontracten beheren
  • Houd aanwezigheid bij met de app
  • Nieuwsberichten op de websie
  • Gemakkelijk activiteiten organiseren