Zwemvereniging

Club-assistent biedt zwemverenigingen het meest complete verenigingspakket. Niet alleen krijg je een nieuwe website op je eigen domein, ook hebben we een leerlingvolgsysteem ontwikkeld en bieden we uitgebreide administatieve ondersteuning.

Wat is Club-assistent Sport?

Het doel van Club-assistent is om het werk van vrijwilligers makkelijker te maken. We zorgen ervoor dat tijdrovende taken efficiënt kunnen worden uitgevoerd en zoveel mogelijk worden geautomatiseerd. Met Club-assistent regel je alles van contributieinning tot inschrijvingen van activiteiten en mailings in één online systeem. Zo staan al je gegevens veilig op één plek in de cloud en kun je op elke plek met een internetverbinding inloggen.

Leerlingvolgsysteem

Per 1 januari 2018 gelden er nieuwe normen voor de Zwem ABC licentie van de NPZ-NRZ. Zwemscholen worden vanaf dat moment verplicht om de voortgang van leerlingen bij gaan houden. Om zwemscholen hierbij te ondersteunen, hebben we de Club-assistent Zwemcoach app ontwikkeld waarmee de prestaties van leerlingen tijdens de les eenvoudig kunnen worden bijgehouden. Zo kun je de voortgang bijhouden en leerlingen die ver genoeg gevorderd zijn overzetten naar het volgende bad.

Diploma's printen

Zodra leerlingen zijn overgezet naar een ander bad, komt er online direct de mogelijkheid beschikbaar om een badjesdiploma te printen. Hierbij worden naam en datum automatisch ingevuld in het template.

En nog veel meer

Club-assistent biedt nog veel meer dan alleen een leerlingvolgsysteem. Zo krijg je de beschikking over een volledig nieuwe website op je eigen domein, een handige mobiele app, uitgebreide administratieve ondersteuning en een handige mailingmodule. 

Benieuwd wat we jouw zwemvereniging kunnen bieden? Neem dan vrijblijvend contact op of vraag een demo aan.

Waarom kiezen voor Club-assistent?

  • Tablet app met leerlingvolgsysteem
  • Eenvoudig diploma's printen
  • Contributieinning
  • Online inschrijving voor activiteiten
  • Doelgroepgerichte mailings
  • Afgeschermde onderdelen zoals commissiegedeelte
  • Alles centraal opgeslagen in één online systeem