Over Club-assistent

Bij Club-assistent streven we ernaar om het werk van zoveel mogelijk vrijwilligers bij zoveel mogelijk verenigingen makkelijker te maken. Waarom? Dat lees je op deze pagina.

De start van Club-assistent

We hebben Club-assistent in het leven geroepen omdat we vonden dat het beter kon. We zijn altijd nauw betrokken geweest bij de sponsoradministratie van een voetbalvereniging bij ons in de buurt en waren ervan overtuigd dat dat handiger geregeld kon worden dan ‘houtje-touwtje’. Met een overzichtelijke ledenadministratie, sponsoradministratie, relatiebeheer, et cetera.

Toen zijn we begonnen met de ontwikkeling van Club-assistent. Door te kijken naar de verschillende processen binnen verenigingen en deze vervolgens zoveel mogelijk te automatiseren. Met het ultieme doel om het werk van zoveel mogelijk vrijwilligers bij zoveel mogelijk verenigingen makkelijker te maken. Zo kan er veel efficiënter worden gewerkt en blijft er meer tijd over voor de leuke dingen in het verenigingsbestaan.

Hier staan we nu

Inmiddels ondersteunen we een diversiteit aan verenigingen, waaronder nog steeds de voetbalvereniging in de buurt, veel andere sportverenigingen, maar ook bedrijvenplatformen, harmonieën en samenwerkingen van ondernemers.
Benieuwd wat we voor jouw vereniging kunnen betekenen?

Waarom kiezen voor Club-assistent?

  • Meest volledige verenigingspakket
  • Geschikt voor elke vereniging
  • Ontwikkeld samen met verenigingen
  • Altijd de nieuwste versie
  • Alles in één online systeem

Het team van Club-assistent


 
Corné

Corné

Eigenaar
Projectleider
Sales
info@club-assistent.nl
Hannie

Hannie

Mede-eigenaar
Sales
Administratie
Marc

Marc

Support medewerker

Jeroen

Developer

Fabian

Developer