Benieuwd wat Club-assistent voor jouw vereniging kan betekenen?

Club-assistent Sport

Met Club-assistent Sport bieden we sportverenigingen het meest complete verenigingspakket. We zorgen ervoor dat zoveel mogelijk vrijwilligerstaken een stuk gemakkelijker en efficiënter kunnen worden uitgevoerd. Denk daarbij aan ledenadministratie, maar ook het bijhouden van wedstrijduitslagen en commissieondersteuning. Alles geïntegreerd in één handig systeem.Club-assistent|Gekozen partner van KNGU


Club-assistent is door KNGU geselecteerd als partner voor alle gymnastiekverenigingen.
Wij ontzorgen de verenigingen in ledenadministratie, contributie inning (Club-assistent Light)en overige verenigingsoplossingen zoals website, app en narrowcasting.


Club-assistent biedt gymnastiekverenigingen het meest complete verenigingspakket (Club-assistent Volledig). Niet alleen krijg je als gymnastiekvereniging een nieuwe website op je eigen domein, je bent ook meteen gekoppeld met de KNGU. Je kunt daarnaast de contributie innen, nieuwsbrieven versturen en je leden laten inschrijven voor activiteiten. En dat alles is geregeld in één online systeem.
"Tot op heden gaat de implementatie voorspoedig. De support gaat ook super vlot. Het is nu vakantie waardoor ik tijd heb om alles goed in te regelen aan onze kant in de back end. Ik heb al mooie voordelen ontdekt met m.b.t. op onze huidige workflow dus dat is super fijn."
Handbalschool Haaglanden

Een greep uit onze producten

Website

Een nieuwe website op je eigen domein, helemaal afgestemd op jouw sport. Voeg teams, locaties, trainingen, sponsoren en nieuwsberichten eenvoudig toe.

MyClub

De MyClub pagina biedt elk lid een overzicht van de teams, commissies, aankomende wedstrijden en trainingen waaraan zij deelnemen.

Ledenadministratie

Altijd alle gegevens up-to-date. Koppel de ledenadministratie aan de sportbond en laat leden gemakkelijk zelf gegevens aanpassen.

Back-office

Club-assistent back-office biedt onder andere mogelijkheden voor mailings, facturering, een organisatiehandboek en contributieinning.

Ontvang jij onze nieuwsbrief al?

Blijf op de hoogte van alle Club-assistent ontwikkelingen zoals nieuwe functionaliteiten, toegevoegde sporten en aankomende evenementen. Schrijf je nu in!

Meld aan voor de nieuwsbrief

*